Uitgebreid zoeken
">


Advertentie

Home > Categorie Verhuur > Trouw Auto,s/bussen > Advertentie
Aangeboden: Trouwauto Porsche 356 Speedster trouwvervoer
Prijs:
N.o.t.k
Beschrijving:
Trouwauto's van CARS4VIPS: Wij verhuren klassieke trouwauto Volkswagen Kevers Cabriolet, 356 Speedster, Mercedes Benz en oldtimer bussen voor stijlvol trouwvervoer van bruidsparen en de daggasten. 

Nieuw in de verhuur: een 356 Vintage speedster. 

De Porsche 356 Speedster werd gebouwd op initiatief van de Amerikaanse Porsche importeur Max Hoffman. Deze wenste een sportievere en goedkopere cabriolet voor de Amerikaanse markt waarmee ook geracet kon worden. Hoffman had aanmerkingen op de styling van de reguliere cabriolet welke hij graag anders wilde zien. Ferry Porsche ging op Hoffmans verzoeken in en bouwde een clean vormgegeven, zeer basic en zeer sportieve "fun car". Deze Porsche 356 Speedster is tot op de dag van vandaag de meest begeerde Porsche en één van de meest aansprekende klassiekers uit de automobielgeschiedenis. 

Opvallen doet u zeker op uw bruiloft in onze Porsche 356 Vintage Speedster. Als origineel onbetaalbaar maar deze replica doet daar niet voor onder. Tot in perfectie en met hoogwaardige materialen opgebouwd conform het origineel. Unieke trouwvervoer! 

Onze trouwauto's kunt u huren voor een dagdeel of een hele dag, met of zonder chauffeur. Op deze manier kunnen onze trouwauto's op de meest passende manier op iedere bruiloft worden ingezet. 

Het vervoer van uw daggasten kunnen wij verzorgen in mooie oldtimerbussen zodat dit vervoer helemaal in stijl is met onze trouwporsche of de trouwkevers. 

Voor prijzen, de diverse mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen. Bij CARS4VIPS weet u altijd van te voren waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename financiele verrassingen te staan. Zo is ook de verzekering van de auto's in geval van 'zelf rijden' goed geregeld. 

Het sluiten van een huwelijk is een bijzondere gelegenheid en daarom ervaren wij iedere trouwdag, iedere trouwrit weer als een zeer speciale gebeurtenis waaraan wij met onze trouwauto's graag een stijlvolle bijdrage willen leveren. Met onze trouwservice onderscheiden we ons door betrouwbaarheid en flexibiliteit. Afspraak = afspraak en op tijd = op tijd. 

Vanzelfsprekend kunt u onze auto's vrijblijvend komen bekijken (ook 's avonds en in het weekend). 

Het verhuur van de trouwkevers, de 356 speedster en de Mercedes verzorgen we vanuit Utrecht, Velsen-Noord en Stompetoren voordelig door heel Nederland!

Afbeelding:
      
Filmpje
Bekijk film
Datum:
12-05-2010
Gezien:
5455
Internet:
http://www.cars4vips.nl


Adverteerder
Naam:
CARS4VIPS                                                                                               Toon alle advertenties van deze adverteerder
Emailadres:
Email de adverteerder
telefoonnummer:
06-28270594
Woonplaats:
Velsen-Noord -> (zie kaart)
Provincie:
NL - Noord Holland
  Deze advertentie printen.
  Mail advertentie naar kennis.
  Toevoegen aan Favorieten.
  Houdt deze adverteerder zich niet aan de regels?


Naar boven

Terug || Advertentie plaatsen || Mijn advertenties || Zoeken || Contact || Adverteren || Help & voorwaarden

Copyright aircoolers.nl, Alle rechten voorbehouden